Referencer

”I Center for Konfliktløsning har vi glæde af Olavs undervisning, som hedder krop, sind og konflikt. Gennem dialog og kropslige øvelser får Olav deltagerne til at mærke og opleve en større ro og frihed, når de er i en konflikt, som de prøver at løse. Ro til at være sig selv i en urolig virkelighed. Frihed til at overkomme pres og begrænsninger udefra og indefra. Det er vældig, vældig godt.”
Else Hammerich, initiativtager til og underviser i Center for Konfliktløsning.


Olavs undervisning og træning forbinder krop og sind. Og træningen forbinder mig selv med den anden. Være sig ven eller fjende. Han træner opmærksomhed og arbejder med at give deltagerne frihed til for et øjeblik at opgive kontrol og insistere på kontakt. Olavs undervisning er nærværende, engagerende og levende. Vi får indsigt i, hvordan vi kan være og arbejde i kaos med ro, nærvær og tilstedeværelse frem for kontrol og angst. Selv efter mange træninger med forskellige grupper er det fornøjeligt og lærerigt at være med.”
Steen Clausen, advokat og konfliktmægler.


”..fået lyst til at påskønne kurset, som jeg fandt spændende, inspirerende og appetitvækkende, så jeg har fået lyst til at opleve mere af samme slags. Mine forventninger blev til fulde opfyldt…Derudover havde jeg stor glæde af Olavs mange måder at illustrere og forbinde ”det filosofiske/spirituelle” med det praktiske/kropslige og gøre det ud fra devisen: ud på gulvet, prøv selv, fokuser sindet, mærk efter i kroppen. Jeg har i høj grad fået inspiration til at komme videre
Henning Jacobsen, deltager i ”Hvordan er du tilstede i dit liv?”